November 5, 2011

saia di - tag ?

ASSALAMUALAIKUM !
hari nie hari sabtu , 5/11/2011 . masa nie aku tengah online FB and pada yang sama . aku pon buka la belog aku . tengok sana tengok sini ! pas tu tengok kotak jerit , ha !!! ada satu nie , (AWAK DITAG..JOM TGK BLOG SAYA..:) ) oke ~ then , aku pon ke belog tersebut , rupa-rupanya aku telah di - tag oleh cik puan muda umi . 
oke nie undang-undang nya ~

11 things about myself !
1 : aku anak manja 
2: disneyland tempat impian aku
3:sukaSUKAsangatSANGAT dengan TOMOK
4:ketagih belog n facebook 
5: suka warna purple n pink 
6: benci keta lancer 
7:pemalas
8:suka subjek pendidikan islam 
9:salah seorang ahli trouble maker
10:minat zizan raja lawak
11:suka tido lewat



11 SOALAN YANG DI-TAG OLEH cik puan muda umi

sori , saia print screen , sebab malas nk copy satu-satu !


1 : 


2 : tudung merah tu my mom

3 : soe , xda binatang peliharaan :)

5 : 


6 :


7:


8:
  
9;

10:

11 : 

dah pon siap menunaikan semua soalan itu ! dan masa aku untuk tag kesebelas orang laen pulak !~

10.lyza
11.ara

ikot suka korang nak jawab ke tak :) 



Terima kasih kerana membaca ,'LIKE kalau sudi

COPYRIGHT LIEZA